Prodaja originalnih rezervnih delova

Panter je ovlašćeni diler sledećih svetski priznatih proizvođača originalnih delova za automobile:


Klikom na neki od linkova iznad možete posetiti internet prezentacije nabrojanih firmi i pogledati kataloge njihovih proizvoda. U mogućnosti smo da za Vas poručimo deo koji Vam je potreban.

Popusti za servisere

Ako ste vlasnik auto-servisa i želite da nabavljate delove po najpovoljnijim cenama, obratite nam se na brojeve telefona koje možete videti na kontakt strani.

Odloženo plaćanje

Svi naši kupci imaju mogućnost odloženog plaćanja robe na nekoliko rata. Nazovite nas i raspitajte se o detaljima ove pogodnosti.

Nabavka po porudžbini

Ako Vam je potreban specifičan rezervni deo koji trenutno nemamo na lageru, a postoji u prodajnom asortimanu firme sa kojom sarađujemo, postoji mogućnost nabavke po Vašoj specifičnoj narudžbini. Pogledajte internet kataloge proizvođača ili nas nazovite i pitajte za mogućnost nabavke rezervnog dela.

Slanje delova na adresu

Ukoliko ste daleko od Beograda ili niste u mogućnosti da nas posetite u našim prodajnim objektima, možete naručiti deo koji Vam je potreban. Pomoću Post-Express usluge, šaljemo delove na Vašu adresu u roku od 24 sata!
Kisačka 44, 21000 Novi Sad Dimitrija Tucovića 155, Beograd Gandijeva 156, Novi Beograd Ugrinovačka 17, Zemun Ace Joksimovića 55, Žarkovo Zatvorite